Puhtaus

Meille tuotteiden puhtaus on todella tärkeää. Kaikki tuotteemme puhdistetaan huolellisesti käsin tai koneellisesti. Marjamme ovat aina korkeinta puhtausluokkaa. Tämä on yksi tärkein arvomme.

Terveellisyys

Marjat ovat parasta mahdollista superfoodia, jota luonto voi meille tarjota. Pakastamme marjat tuoreeltaan, jotta ne säilyttävät korkean vitamiinipitoisuutensa ja herkullisen makunsa.

Luotettavuus

Olemme luotettava yhteistyökumppani kaikilla toimialoillamme. Me pidämme huolen siitä, että asiakkaamme, marjanpoimijamme sekä muu henkilökuntamme ovat tyytyväisiä tuotteisiimme, tekemäämme työhön ja sen laatuun.

Luonnonläheisyys

Toimimme aina luontoa kunnioittaen ja pidämme huolta ympäristöstä. Huolehdimme että marjojen poiminta kuormittaa luontoa mahdollisimman vähän. Toimipisteillämme on myös lajittelujärjestelmät.

Oikeudenmukaisuus

Ulkomaalaisille poimijoillemme järjestämme Suomessa täyden ylläpidon aina terveydenhuollosta ilmastoomme sopivaan vaatetukseen.

Pyrimme aina kohtelemaan kaikkia poimijoitamme sekä työntekijöitämme tasavertaisesti ja oikeudenmukaisuutta kunnioittaen.

Elintarviketurvallisuuspolitiikka

Tuoteturvallisuuden takaaminen on tärkein tavoitteemme toimitusketjussamme.

Yrityksen toiminnassa noudatetaan voimassa olevaa lainsäädäntöä ja ruokaviraston ohjeistuksia. Elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmillä hallitsemme riskitekijät, käytössämme on mm. HACCP-, TACCP- sekä VACCP -järjestelmät.  Lisäksi yrityksellä on voimassa elintarviketurvallisuusstandardi BRC, joka ohjaa koko toimintaamme.

Toiminnan jatkuvalla tarkkailulla ja kehittämisellä pyrimme sekä tuotannon että raaka-aineiden laadun jatkuvaan parantamiseen.